Tømrer Ringsted

Mangler du en dygtig og erfaren tømrer i Ringsted, der vægter kvalitet højere end kvantitet? Nu er din søgning slut. KPW Montage & Renovering er den helt rigtige tømrer til at udføre din opgave.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Branchens bedste tømrer i Ringsted

  KPW Montage & Renovering er dit professionelle og lokale tømrerfirma i Ringsted. Vi udfører tømrerarbejde for private og erhvervskunder i hele Ringsted, og der findes ingen opgaver der er for store eller små. Vi har over 30 år i branchen opbygget en bred vifte af ekspertise, da vi har oplevet lidt af hvert. Derfor kan du stole på, at vi ved hvad vi laver, når vi udfører dit byggeprojekt.

  Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker vores hjælp, på tlf. 40 26 64 14 eller mail kontakt@kpw-montage.dk og modtag et 100% uforpligtende tilbud.

  Din passionerede og
  lokale tømrer i Ringsted

  Hos KPW Montering & Renovering gør vi en dyd ud af, at vores medarbejdere er passionerede og perfektionistiske vedrørende deres arbejde. Vi går op i de mindste detaljer, og derfor sørger vi altid for at aflevere et grundigt og perfekt slutprodukt.

  Der findes nemlig ikke noget bedre end, når vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde.

  Anmeldelser

  Skide godt arbejde
  Jeg vil klart anbefale KPW Montage. Super effektivt firma - hurtig respons og perfekt udførelse af den aftalte opgave.
  Kan kun anbefales!
  Vi var blevet anbefalet KPW Montage. Efter selv at have brugt dem kan jeg kun anbefale dem. Der har været en god dialog hele vejen, og vi er rigtig glade for det nye køkken der var blevet lavet.

  Høj standard og god service

  Vi sætter en ære i at være troværdige og ærlige overfor vores kunder, når vi skal påtage os en opgave. Vi fravælger opgaver, hvis vi mener, at vi ikke kan leve op til den kvalitetsmæssige standard, der er nødvendig for, at kunden vil være fuldstændig tilfreds. Derudover overholder vi alle vores aftaler og sørger for, at du er med på sidelinjen ved hvert trin af rejsen. Det skaber nemlig tryghed at vide, hvordan projektet forløber sig undervejs.

  Lyder KPW Montage & Renovering som dit kommende tømrer i Ringsted, så ring til os i dag på tlf. 40 26 64 14 eller send en mail på kontakt@kpw-montage.dk.

  Så skal vi nok få realiseret dine drømme sammen.

  tømrer_underside
  image00014
  slider2
  image00002

  Spørgsmål?

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.