Tømrer Holbæk

Har du brug for en tømrer i Holbæk, som udfører kvalitetshåndværk, og har sans for detaljerne? Så skal du vælge KPW Montage og Renovering som din næste tømrermester.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Dygtig og rutineret tømrer i Holbæk

  Med mere end 30 års erfaring fra branchen i bagagen, er KPW Montage & Renovering et godt bud på dit næste tømrerfirma. Vi udfører arbejde for private såvel som erhvervskunder og ingen opgaver er for små eller store. Uanset opgavens størrelse kan du være sikker på, at vi altid udfører arbejdet med kvaliteten for øjet. Står du over for et større byggeprojekt, der kræver flere forskellige håndværkere, tilbyder vi også totalentreprise løsninger. Dette kan være en favorabel løsning for dig.

  Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at give os et kald på tlf. 40 26 64 14 eller sende os en mail på kontakt@kpw-montage.dk. Så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

  Høj kvalitet og
  KPW Montage går hånd i hånd

  Vi lægger stort vægt på, at vores kunder kun får leveret arbejde i den højeste kvalitet. Alle vores medarbejdere er meget passionerede og dedikerede omkring deres håndværk. Vi vælger nemlig kun de opgaver, hvor vi ved at vi kan levere et kvalitetsarbejde. Vi siger derfor hellere ”nej tak” til en opgave, hvis vi mener, at vi ikke kan levere dette.

  Du kan derfor være helt sikker på, når vi er færdige med en opgave hos dig, at den er blevet udført til perfektion.

  Anmeldelser

  Skide godt arbejde
  Jeg vil klart anbefale KPW Montage. Super effektivt firma - hurtig respons og perfekt udførelse af den aftalte opgave.
  Kan kun anbefales!
  Vi var blevet anbefalet KPW Montage. Efter selv at have brugt dem kan jeg kun anbefale dem. Der har været en god dialog hele vejen, og vi er rigtig glade for det nye køkken der var blevet lavet.

  Dit lokale tømrerfirma i Holbæk

  Uagtet hvilken type opgave du ønsker at få klaret, står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Leder du efter en professionel og erfaren tømrer i Holbæk, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 40 26 64 14 eller mail kontakt@kpw-montage.dk.

  KPW Montage & Renovering er klar til at hjælpe dig med at få realiseret dit drømmeprojekt.

  tømrer_underside
  slider2

  Spørgsmål?

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.